គ្រឿងផ្សំ៖
- ឆ្អឹងជំនីរជ្រូកជាប់សាច់
- ខ្ទឹមស
- ស្ករស អំបិល ទឹកត្រី ម្រេច ប្រេងខ្យង
របៀបធ្វើ៖
- កាប់ឆ្អឹងជំនីរជ្រូកជាបន្ទះៗដូចក្នុងរូបខាងលើ
- ចិញ្ច្រាំខ្ទឹមដាក់ឆ្អឹងជំនីរជ្រូកដែលកាប់រួច ដាក់ស្ករស អំបិល ទឹកត្រី ម្រេច ប្រេងខ្យង អោយមានរសជាតិមុតបន្តិច។ច្របស់ចូលគ្នារួចទុករយៈពេលពី៣០នាទីយ៉ាងតិច (អោយចូលជាតិល្អ)។
- រួចដាក់អាំង ទុកជាការស្រេច។
No comments:
Post a Comment